Het gebruik van Fly Park Charleroi gaat ervan uit dat u akkoord gaat met de onderstaande bepalingen en voorwaarden:

Fly Park Charleroi bevindt zich Rue Hurlevent No. 50 op 5060 Velaine Sur Sambre.

Open 24 uur

Telefoonnummer: 0470 / 10.35.85

Mail: info@flypark.be


Definities:

Gebruiker = de gereserveerde parkeerplaats op Fly Park Charleroi, reservering door één persoon.

Gebruiksperiode: de persoon die de parkeerplaats reserveert, gaat ermee akkoord de periode (s) te respecteren die op zijn reservering staan ​​vermeld. Eventuele wijzigingen moeten onmiddellijk aan Fly Park Charleroi worden gemeld per e-mail of per telefoon.

Boeking:

Elke boeking die door Fly Park Charleroi wordt bevestigd, geeft de gebruiker recht op toegang tot de parkeergarage, om zijn auto te parkeren en te profiteren van de pendeldienst. Parkeren en

Shuttleservice: Elke reservering geeft de gebruiker het recht om zijn voertuig te parkeren gedurende de periode vermeld in zijn verzoek. Wanneer het parkeren is voltooid, is Fly Park Charleroi compleet. Het management behoudt zich het recht voor om een ​​reservering te weigeren.

Betaling:

Alle betalingen worden contant gedaan bij aankomst op de site van Fly Park Charleroi. In geval van intrekking binnen 24 uur, zal een vergoeding van 25 € worden aangevraagd per aangetekend schrijven.
Als je snel moet vertrekken en je minder dan 10 uur hebt om je parkeerplaats en shuttle te reserveren, een enkel nummer: 0470 / 10.35.85. Fly Park Charleroi beantwoordt uw aanvraag op de enige voorwaarde dat de parkeerplaats nog beschikbaar is.

Verantwoordelijkheid:

Fly Park Charleroi wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van diefstal, schade of brand. Fly Park Charleroi is een parkeerplaats die wordt omgeven door een muur en wordt afgesloten door slagbomen die alleen bevoegde personen kunnen openen.

Key:

Als u kiest voor een parkeerplaats en een autowasplaats voor de dag van uw terugkeer, wordt een dubbele sleutel gevraagd bij uw aankomst op de site van Fly Park Charleroi. Uw sleutels worden in een kluis geplaatst waar alleen de medewerkers van Fly Park Charleroi toegang hebben.